Tri úrovne verejnej správy na Slovensku definitívny zoznam kompetencií samosprávy v koncepcii
Tri úrovne zabezpečovania verejnej správy na Slovensku: štát, vyšší územný celok, obec. Kompetencie a činnosti štátnej správy. Právomoci vyššieho územného celku. Diskusie okolo miestnych samospráv. Reforma správnych orgánov vo veľkých mestách. Rámcový zoznam potenciálnych originálnych kompetencií územnej samosprávy.