Potreba reformy verejnej správy z hľadiska medzinárodného porovnania spotreba štátnej správy je u nás v súčasnosti výrazne vyššia než výkonnosť ekonomiky - Páleník, Viliam
Zisťovanie verejnej spotreby a efektívnosti verejnej správy na Slovensku pomocou medzinárodného porovnania. Výsledky porovnania naznačujúce potrebu ďalšej transformácie verejnej správy.