Daňové a colné podvody: kto ich zaplatí? - Lesajová, Tatjana
Chýbajúce prostriedky v rozpočte treba doplniť z iných zdrojov. Nezákonný dovoz a vývoz cigariet. Prípady nezákonného dovozu alkoholu. Celkové straty pre štátny rozpočet. Nevyhnutnosť sprísnenia postihov a potreba novej legislatívy.