Strategický nie je neprivatizovateľný... - Morháčová, Jana
Zákon o zabezpečení záujmov štátu pri privatizácii strategicky dôležitých podnikov č. 92 z roku 1995 je zrušený. Nová novela určuje 16 podnikov, ktoré majú strategický charakter. Ciele a prínosy zákona o Veľkej privatizácii.