Restrukturalizace firem s využitím TQM a moderní personalistiky - Kutschera, Peter
TQM ako podnikový proces, ktorý je založený na uspokojovaní zákazníkov. Ciele TQM. Rozdiel medzi TQM a ISO 9000. Metodika TQM. TQM a využívanie ľudského faktora.