Odmeňovanie a práva starostu obce - Ješinová, Ružena
Výpočet odmeny starostu obce. Ochrana práv a nárokov starostu. Dodatková dovolenka. Zahrnutie platu starostu do hrubých platov zamestnancov na účely určenia výšky sociálneho fondu. Úprava pracovného času.