Vplyv odpisov na cash flow - Jánoš, Daniel
Dosahovanie dodatočného výnosu z pohľadu finančného investovania, resp. zníženia základu dane pri daňovej optimalizácii a plánovania cash flow. Účtovné a daňové odpisy. Aspekty využitia optimalizácie cash flow a daňových odpisov. Ilustračný príklad dokumentujúci finančnú úsporu.