Reklamný priemysel v Európe - Batíková, Nataša
Analýza európskej ekonomiky a reklamy, ktorú priniesla spoločnosť IP Arbo. The Status Report '99 sa zameriava na 20 európskych krajín, vrátane Rakúska, Rumunska a Škandinávie ale aj na Japonsko a USA. Vývoj makroekonomických ukazovateľov jednotlivých krajín. Reklamný priemysel na jednotlivých trhoch Európy. Podiely médií v jednotlivých krajinách. Televízia a jej možnosti. Denná tlač. Rádiá. Billboardy a kiná.