Zamestnanecké akcie - Feketeová, Anna
Zamestnanecké akcie ako nový druh akcií boli do právneho poriadku SR zavedené Obchodným zákonníkom (zákon č. 513/1991 Zb.) Tieto akcie sa všeobecne považujú za formu účasti zamestnancov na riadení a správe akciových spoločností. Skúsenosti v praxi so zamestnaneckými akciami.