Prevence vyšetřování a indikace pojistných podvodů v pojištění motorových vozidel - Čermák, Aleš
Problematika poistných podvodov na ktoré sa špecializuje pracovisko Českej Kooperativy pojišťovny, a.s. Rôzne formy poistných podvodov so vzťahom k motorovým vozidlám. Fingované havárie motorových vozidiel. Fingované odcudzenie motorových vozidiel. Preventívne opatrenia k predchádzaniu poistných podvodov.