Niet bohatstva bez priemyslu - Sotník, Alexander
Väčšina slovenského priemyselného exportu je založená na cenovej konkurencieschopnosti nesofistikovaných výrobkov. Použitie priemyselnej produkcie. Predtransformačná podkapitalizácia priemyselných podnikov. Vývoj transformačného efektu. Vývoj základných ukazovateľov hospodárstva SR. Výrobné ceny v priemysle.