Mraky nad hutníctvom - Sotník, Alexander
Slovensko ako jeden z mála štátov, ktoré praktizuje kontinuálne odlievanie ocele. Zameranie hutníctva od vzniku štátnosti. Reštrukturalizačné aktivity. Využitie produkčnej schopnosti hutníctva. Investičné aktivity. Výroba v rozhodujúcich hutníckych spoločnostiach. Proces reštrukturalizácie hutníckej výroby a zadlženosť podnikov.