Privatizácia slovenských kúpeľov - Medžová, Andrea
Z obsahu: Slovenské kúpele majú po privatizácii vyprofilovaných majoritných vlastníkov. Všeobecná zdravotná poisťovňa sa usiluje o väčšie presadenie v kúpeľoch. FNM SR uvažuje o reprivatizácii akcií kúpeľov formou verejnej súťaže. Piešťanské kúpele po reprivatizácii naberajú druhý dych. Ministerstvo zdravotníctva tvorí zákon o kúpeľníctve a žriedelníctve.