Daňové úľavy po novele zákona o správe daní a poplatkov - Burák, Emil
Poukázanie na novovymedzené kompetencie v upravených paragrafoch novely zákona č. 219/1999 Z.z. o správe daní a poplatkov - pojednávajúcich o možnostiach oslobodiť daňové subjekty od dane alebo povoliť úľavy zo zvýšenia dane, penále a pokút. Kompetencie v odpúšťaní daní. Právomoci Ministerstva financií SR.