Zákon č. .../1999 Z.z. zo 14. septembra 1999 o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov
Znenie zákona č. .../1999 Z.z. zo 14. septembra 1999 o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Metódy a postupy verejného obstarávania.