Souboj s mocným nepřítelem - Dostálová, Ivana
Stratégia zamestnanosti OECD. Kľúčové štrukturálne zmeny v 90. rokoch. Rast nezamestnanosti v krajinách OECD. Základné pravidlá pre zvyšovanie zamestnanosti.