Štátne sociálne dávky v kocke - Macková, Zuzana
Základné informácie o štátnych sociálnych dávkach - prídavkoch na deti a príplatku k prídavkom na deti, príspevku pri narodení dieťaťa, rodičovskom príspevku, zaopatrovaciom príspevku, príspevkoch pestúnskej starostlivosti a príspevku na pohreb.