Kino je médium mladých - Batíková, Nataša
Kino ako obľúbený prostriedok reklamy pre tých, ktorí vyrábajú produkty pre mladých. Kinoreklama v slovenských podmienkach. Spoločnosti, ktoré ponúkajú ako sprostredkovateľa reklamy filmové plátno. Dĺžka reklamy a ceny. Výhody a nevýhody uplatňovania kinoreklamy v Česku a na Slovensku.