Pohľad na aktuálne podmienky - Glos, František
Zavádzanie environmentálnych systémov riadenia. Systém environmentálneho manažérstva (EMS) ako najprogresívnejší nástroj riadenia podniku. Zásady budovania EMS. Stanovenie cieľov a programu EMS. Realizácia a vyhotovenie EMS.