Seychelská republika - Schlosser, Gabriel
Atlas peňazí sveta. Charakteristika Seychelskej republiky: štátne zriadenie, prírodné podmienky, hospodárstvo, menové informácie, história meny, história krajiny. Motívy seychelských bankoviek.