Koncepcia reformy sociálneho poistenia v Slovenskej republike
Nevyhnutnosť reformy sociálneho poistenia. Opatrenia k prechodu k novému systému sociálneho poistenia. Diverzifikácia systému. Diverzifikácia zdrojov v sociálnom poistení. Reforma dávkového systému. Postavenie štátu. Legislatívne predpoklady reformy. Vzťah na iné časti sociálnej politiky. Organizačné zabezpečenie. (Príloha č. 10 október 1999).