Okruh uchádzačov o ST sa začína kryštalizovať - Andacký, Jozef
Zverejnenie inzerátu o predaji 51 percent Slovenských telekomunikácií (ST), a.s. Bratislava strategickému investorovi. Neistý termín vyhlásenia a ukončenia verejného výberového konania. Výber strategického partnera pre ST vedie Deutsche Bank. Predbežní záujemcovia o vstup do ST.