Partnerstvo 1999 pre členstvo SR v Európskej únii - Zaťková, Daniela
Návrh vytyčujúci prioritné oblasti pre ďalšie aktivity stanovené v Pravidelnej správe EK. Politické a ekonomické kritériá. Vnútorný trh. Pomoc EÚ pri financovaní projektov prostredníctvom predvstupných nástrojov (PHARE, ISPA, SAPARD). Monitoring.