Ako zmeniť imidž mesta - Petrovická, Sáša
Marketingovo-komunikačný program, pripravený na budovanie imidžu mesta Jacksonville ako inšpiratívny model strategického budovania vzťahov s verejnosťou. Zmena imidžu krajiny, vytvorenie podmienok pre investície a rozvoj oblasti. Kampaň pre mesto. Úloha obchodnej komory pri podpore malého a stredného podnikania v regióne.