Návrat Macaa pod správu Číny po 443 rokoch - Lipták, Július
Tengovská koncepcia zjednotenia Číny. Čínske firmy v Macau. Procesy čínsko-čínskej hospodárskej integrácie. Genéza a nový štatút. Budúci štatút Macaa.