Bez štátnych dotácií poľnohospodári neprežijú - Mäsiarová, Terézia
Ministerstvo pôdohospodárstva Slovenskej republiky vydalo 16. apríla 1999 Výnos č. 928/2/1999-100 o podpore podnikania v poľnohospodárstve, ktorý zrušil Výnos Ministerstva pôdohospodárstva Slovenskej republiky č. 2214/1998-100. Druhy dotácií, ktoré je možné poskytnúť podnikateľom podľa uvedeného výnosu.