VEGUM, a.s., Dolné Vestenice analýza spoločnosti - Ilavský, Martin
Charakteristika spoločnosti VEGUM, a.s., Dolné Vestenice. Produkcia a export spoločnosti. Výsledky hospodárenia. Štruktúra cudzích zdrojov. Štruktúra pasív. Finančná analýza spoločnosti.