Uzavrieť mandátnu alebo pracovnú zmluvu? - Barancová, Helena
Konkurencia mandátnej zmluvy podľa Obchodného zákonníka a pracovnej zmluvy podľa Zákonníka práce. Spoločné znaky pracovnej a mandátnej zmluvy. Odplatnosť pracovnej a mandátnej zmluvy. Rozdiely medzi mandátnou a pracovnou zmluvou.