Spoločnosť s ručením obmedzeným medzi založením a vznikom - Fekete, Imrich
Úkony spoločnosti pred jej vznikom upravuje ustanovenie par. 64 ods. 1 Obchodného zákonníka. Správa splatených vkladov. Prenájom priestorov v budúcom sídle spoločnosti. Získanie živnostenského oprávnenia. Návrh na zápis spoločnosti do obchodného registra.