ECE OSN o vyhliadkach rastu v roku 2000
Zlepšenie hospodárskej situácie v západnej Európe. Základné makroekonomické údaje za rok 1999. Porovnanie ekonomickej situácie západoeurópskych štátov s USA. Ekonomické očakávania a krátkodobé vyhliadky pre transformujúce sa krajiny. Rast HDP v Európe. Prognózy rastu HDP v strednej a východnej Európe.