Ruskú ekonomiku kvári sedem chorôb - Jenei, Juraj
Vývoj hlavných makroekonomických ukazovateľov Ruska. Vývoj HDP, rast inflácie. Daňový systém a podnikanie. Korupcia v štátnom aparáte. Nedostatok kvalitných manažérov. Nedostatky cenotvorby. Monetárna politika Ruska orientovaná na dolár. Nevhodná investičná klíma. Nedostatočná ochrana intelektuálneho vlastníctva. Hľadanie východiska.