Cash flow po novom III. - Kalafutová, Ľudmila
Zachovanie podvojnosti vo výkaze cash flow. Podrobnejšie vysvetlenie vybraných riadkov prehľadu cash flow robeného nepriamou metódou s poukázaním na chyby, ktoré môžu vzniknúť. Analytická evidencia účtov pre potreby prehľadu cash flow. Ilustračné príklady.