GATS 2000 - Nové kolo jednání o obchodu službami I. - Juránek, František
Nadväzujúci článok z č. 5/1999. Popis sektoru služieb, na ktoré sa vzťahuje Dohoda GATS. Klasifikácia sektoru služieb. Obchodné služby. Komunikačné služby. Stavebné a príbuzné inžinierske služby.