Slovenská televízia a Slovenský rozhlas pripravili deficitné rozpočty na budúci rok - Babitzová, Eva
Návrhy rozpočtov Slovenskej televízie (STV) a Slovenského rozhlasu (SRo) na rok 2000 - ide o deficitné rozpočty. Predpokladané náklady SRo. Deficitná situácia v STV. Základné parametre navrhovaných rozpočtov.