Živnostníci na Slovensku predstihujú okolité krajiny, tvrdia nemeckí partneri - Oujezdská, Lena
Partnerský projekt Slovenského živnostenského zväzu (SŽZ), Remeselnej komory v Trevíri a Ústredného zväzu nemeckých remeselníkov. Projekt je zameraný na podporu malého a stredného podnikania na Slovensku, posilnenie živnostenského zväzu, zlepšenie finančnej situácie SŽZ. Výsledky medzinárodnej spolupráce. Situácia v Nemecku.