Decentralizácia vo Francúzsku - Thurzo, Alexander
Decentralizačný proces vo Francúzsku, východiská reformných krokov. Postup reformy. Decentralizačné kompetencie. Francúzsko-slovenské paralely. Medziobecná spolupráca. Protirečenia decentralizačného procesu. Podmienky úspechu decentralizácie.