Systém splatenia dlhopisov FNM stále nie je vyriešený - Kyselý, Ľubor
Problematický spôsob vyplácania dlhopisov FNM SR splatných k 1.1.2001. Obchodovanie s dlhopismi prostredníctvom RM-Systému Slovakia. Spôsob a časová postupnosť splácania dlhopisov. Rôzne názory na spôsoby splácania dlhopisov. Kolísanie ceny dlhopisov.