Výška podpory a garančný fond - Ščevovichova, Monika
Pokračovanie zákona o zamestnanosti účinného od 1.decembra 1999. Chránená dielňa a chránené pracovisko. Povinnosti zamestnávateľa. Povinnosti pri zamestnávaní občanov so zmenenou pracovnou schopnosťou.