Menej dramatická reakcia rezortu na integráciu vplyv vstupu do EÚ na poľnohospodárstvo
Výťah z vládneho materiálu Aktualizácia dopadov vstupu do EÚ na slovenské poľnohospodárstvo týkajúci sa efektov budúcej integrácie. Hodnotenie komparatívnych výhod vybraných odborov a výrobkov potravinárskeho priemyslu. Efekty integrácie na príjmy poľnohospodárstva a výdavky spoločnej hospodárskej politiky EÚ.