Ukladanie sankcií daňovým subjektom
Povinnosti peňažnej a nepeňažnej povahy daňových subjektov. Nesplnenie povinnosti a platenie sankcií a penálov. Uplatňovanie sankcií podľa zákonov o daniach z príjmov, o dani z pridanej hodnoty, spotrebných daniach, cestnej dani, dani z nehnuteľností, zákona o správe daní a poplatkov, zákona o účtovníctve. Povoľovanie úľav z uložených sankcií.