Zákon č. .../1999 Z.z. z 23. novembra 1999, ktorým sa mení a dopĺňa zákona Národnej rady Slovenskej republiky č. 289/1995 Z.z. ...
Úplné znenie zákona č. .../1999 Z.z. z 23. novembra 1999, ktorým sa mení a dopĺňa zákon NR SR č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov.