Dôvodová správa k novele zákona o dani z pridanej hodnoty
Dôvodová správa k novele zákona o dani z pridanej hodnoty. Zhodnotenie súčasného stavu. Aproximačný proces v oblasti dane pridanej hodnoty. Doložka zlučiteľnosti návrhu zákona s právom Európskej únie. Tabuľka zhody o stave harmonizácie navrhovanej novely DPH.