Zamestnanosť - priorita sociálnej politiky (Koncepcia politiky zamestnanosti) - Rusiňák, Peter
Príčiny nezamestnanosti v SR. Analýza vývoja na trhu práce. Politika trhu práce. Predikcia vývoja ponuky a dopytu na trhu práce do roku 2002. Ciele politiky zamestnanosti a nástroje na ich dosiahnutie. Miesto a úloha Národného plánu zamestnanosti v politike zamestnanosti na Slovensku.