Systém sociálnej pomoci a jeho väzby na trh práce - Hanzelová, Eneke
Legislatívny rámec a vecná podstata systému sociálnej pomoci. Aplikačná prax systému sociálnej pomoci vo väzbe na trh práce. Sociálna pomoc a formovanie kalkulujúceho segmentu nezamestnanosti. Štruktúra evidovaných nezamestnaných - poberateľov dávok sociálnej pomoci.