Investičné životné poistenie - Kendrová, Ivana
Výklad pojmu investičné životné poistenie. Terminologický výraz "untilinked" "jednotkovo viazané" poistenie. Základné rozdiely medzi investičným a tradičným životným poistením. Výhody pre poisťovňu a pre poisteného. Výhody a nevýhody investičného životného poistenia na slovenskom poistnom trhu.