Účtovníctvo a platobná schopnosť poisťovní - Šichtová, Eva
Recenzia publikácie Doc. Ing. Anny Majtánovej, CSc.: Účtovníctvo a platobná schopnosť poisťovní. Úvodná kapitola je nazvaná Špecifiká metodiky účtovníctva v poisťovniach. Ďalšie kapitoly sú venované výkladu účtovania podľa jednotlivých účtových tried. Kapitola Účtovná závierka a podkapitola Finančná analýza. Kapitola Platobná schopnosť poisťovní je novinkou v oblasti tohto druhu literatúry.