V zlučovaní firiem je každý rok rekordný - Janoška, Juraj
Objem zlúčenia spoločností formou fúzie alebo akvizície vo svete v roku 1999 podľa odhadov poprednej informačnej databázy Thomson Financial Securities Data (TFSD). Podiel financií zarobených na fúziách a akvizíciách. Fúzie a akvizície v USA a Európe. Najviac akvizícií prezentoval sektor telekomunikácií. Banky a médiá zaostávajú.