Európske a slovenské poisťovníctvo na prelome tisícročia - Chovan, Pavel
Vývoj poistných trhov na prelome tisícročia a dedukcia možného vývoja v najbližších rokoch. Posudzovanie vývoja v jednotlivých skupinách poistenia. Porovnávanie výsledkov v krajinách Európskej únie. Dynamika poistného trhu v Slovenskej republike. Situácia v koncentrácii trhu v jednotlivých krajinách Európy.