Otvorené podielové fondy dosiahli vlani vyššie výnosy ako banky - Kyselý, Ľubor
Hodnotenie hospodárenia otvorených podielových fondov (OPF), ktorých správcovia sú členmi Asociácie investičných spoločností (AIS), v roku 1999. Celková hodnota čistého obchodného imania šiestich posudzovaných OPF. Výnosy OPF boli vyššie ako v bankách. OPF s najlepšími a najhoršími výsledkami. Porovnanie s vývojom v Česku.