Klesajúci obchod s ČR - Augustín, Martin
Klesajúce tendencie vo vzájomnom obchode medzi Českou a Slovenskou republikou. Vývoj obchodných vzťahov ČR a SR od roku 1993. Vývoj vzájomného obchodného salda oboch krajín. Orientácia ekonomík SR a ČR na krajiny Európskej únie. Množstvové obmedzenia dovozu a autolimitačné dohody.